Over deze website

Deze website is een initiatief van Euregio MRSA-net Twente/Münsterland. MRSA-net is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband tussen de Universiteit Twente, Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek, Universitätsklinikum Münster en het Landesinstitut für den Öffentlichen Gesundheitsdienst. Samen richten zij zich op preventie en bestrijding van MRSA in de Euregio Twente/Münsterland. 

U kunt op deze website op drie manieren zoeken naar het antwoord op uw vraag over MRSA:

  • "Stel een vraag": Type een trefwoord of volledige vraag in de zoekbalk in en druk op "Zoeken". Het systeem toont u vervolgens een lijst met vragen, gesorteerd op relevantie. U kunt uit deze lijst uw vraag selecteren. Staat uw vraag er niet bij, probeer uw vraag dan in te delen in één van de categorieën bij "Informatie over:"
  • "Informatie over": Bedenk in welke van de 10 categorieën uw vraag valt en klik op de link. Het systeem toont u een lijst met alle vragen over dat onderwerp. U kunt uw vraag dan opzoeken in deze lijst. Staat uw vraag hier ook niet bij, kijk dan of uw vraag staat bij "Meest gestelde vragen".
  • "Meest gestelde vragen": In het blauwe blok staan de 3 meest gestelde vragen die door de bezoekers van deze website aangeklikt worden. Klikt op u op "Meer vragen bekijken", dan ziet u de 10 meest gestelde vragen.
  • Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op deze website? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vraag en het antwoord worden dan zo spoedig mogelijk toegevoegd aan deze website.
.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën over de website? Stuur dan een e-mail aan iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. MRSA-net doet haar uiterste best om alle informatie zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten voortkomend uit het gebruik van deze website. MRSA-net ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

.