U kunt op deze website op drie manieren zoeken naar het antwoord op uw vraag over MRSA:

  • "Stel een vraag": Type een trefwoord of volledige vraag in de zoekbalk in en druk op "Zoeken". Het systeem toont u vervolgens een lijst met vragen, gesorteerd op relevantie. U kunt uit deze lijst uw vraag selecteren. Staat uw vraag er niet bij, probeer uw vraag dan in te delen in één van de categorieën bij "Informatie over:"
  • "Informatie over": Bedenk in welke van de 10 categorieën uw vraag valt en klik op de link. Het systeem toont u een lijst met alle vragen over dat onderwerp. U kunt uw vraag dan opzoeken in deze lijst. Staat uw vraag hier ook niet bij, kijk dan of uw vraag staat bij "Meest gestelde vragen".
  • "Meest gestelde vragen": In het blauwe blok staan de 3 meest gestelde vragen die door de bezoekers van deze website aangeklikt worden. Klikt op u op "Meer vragen bekijken", dan ziet u de 10 meest gestelde vragen.
  • Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op deze website? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vraag en het antwoord worden dan zo spoedig mogelijk toegevoegd aan deze website.
.